|EXPO| Leven, groei, energie in P60

Wat een eer; ik mag exposeren in P60 Amstelveen!

Wellicht niet bij iedereen bekend: het CoBrA museum is gevestigd in Amstelveen.
De CoBrA beweging staat bekend om uitingen en werken van pure kunst, zonder voorbedacht plan. Iedereen is natuurlijk ontzettend welkom op vrijdag 2 maart!

Leven, groei, energie

In een serie van uiteenlopende schilderijen wordt je meegesleept tussen het verlies van hoop, de weg die teruggevonden poogt te worden, de mindshifts van het volwassen worden, en een vreedzame wereld waarin de mens geen rol speelt.

De schilderijen zijn geïnspireerd op wat een jonge vrouw tegenkomt in haar leven: wegen die bewandeld worden, paden die afgesloten zijn, mogelijkheden om een nieuwe richting in te slaan, en nachtmerries die zich achter een deur schuilhouden.

Met hun vaak minimale beschrijving laten de werken veel ruimte aan de verbeelding van de toeschouwers. Zoals Anne het zelf verwoord: ‘volgens sommigen was ik altijd te gevoelig, nu realiseer ik mij dat het mijn kracht is om te weten, en begrijpen, door te voelen’. De jonge kunstenares nodigt bezoekers daarom uit om het gesprek aan te gaan, om zo samen de wereld van het doek in te duiken.

>> Meer info: http://www.p60.nl/agenda/2071

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: