|Wereld| Makkelijk Scoren

Makkelijk Scoren door AJM Art

Makkelijk Scoren staat symbool voor het gemak waarin personen ophitsende woorden gebruiken in berichtgeving, afzien van objectiviteit en bevolkingsgroepen en gebeurtenissen gieten in een subjectieve beleving, met onethische negatieve gevolgen. De achtergrond en context van gebeurtenissen worden niet meegenomen in de analyze. Dit soort berichtgeving draagt bij aan bewuste polarisatie in de samenleving.

De gekozen woorden in dergelijke berichtgeving dragen bij een een steeds groter wordende zwarte, vergiftigde en smerige poel van ellende. Deze subjectieve verharding straalt uit naar de buitenwereld, gesymboliseerd in de lijnen om de verantwoordelijke heen, die staan voor harde scherpe grenzen. Een dergelijke praktijk slaat ook op de verantwoordelijke zelf, waarin het lichaam en de uitstraling geen warmte meer bevat en zich krampachtig beweegt binnen de eigen verderving van de ziel.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: